A-Z RECEPTES DE CUINA

A
Albergínies arrebossades
Albergínies farcides
Aletes de pollastre amb arròs al safrà
Amanida d'arròs
Amanida d'estiu
Amanida de pasta
Amanida de pollastre en escabetx
Ànec amb salsafins
Arròs a la cassola
Arròs de calamars i costella
Arròs amb pollastre i verdures
Arròs amb pollastre i xampinyons
Arròs de pagès amb calamars de llauna

B
Bacallà al chilindrón
Bacallà amb allioli
Bacallà bullit amb patata i ceba
Bandeja de peix amb suc
Braç de tonyina i patata
Bou de mar o Centollo
Brandada de bacallà
Broquetes de rap amb bacó i salsa carbonara
Broquetes marineres
Bunyols de bacallà
Bunyols de carbassó

C
Cabrit arrebossat
Calamars a la romana
Calamars a la romana (molt bons)
Calamars amb romesco especials
Calamars arrebossats en tempura
Calamars farcits
Calamarsets amb ceba
Caldereta de llagosta
Callos a la catalana
Canapès
Canapès de la Diada
Canelons de Sant Esteve
Carbassons farcits amb bolets i beixamel
Cargols amb conill
Cigrons amb bacallà, ous durs i panses
Cigrons amb ou dur i botifarra negra
Cigrons emmascarats
Cloïsses al vi blanc
Còctel de gambes
Conill a l'ajillo
Conill a la cassola amb bolets
Conill al forn
Conill amb espinacs
Conill amb salsa
Conill amb samfaina
Conill en escabetx
Coquetes d'espelta integral amb verduretes
Cottage Pie My Way (Pastís de carn a la meva manera)
Crema de bledes i mongetes tendres
Crema de carbassó
Crema de carbassó (2)
Crema de carbassó tradicional
Crema de meló amb encenalls de pernil
Crema de xampinyons
Creps salades
Croquetes de formatge blau
Croquetes de pollastre
Croquetes de pollastre i pernil
Cuetes de rap al forn amb patates i verdures
Cuixetes de pollastre al conyac amb spaguetti al nero di seppia

E
Empanada de pilota
Emparedats
Escamarlans al cava
Escudella barrejada
Escudella i carn d'olla
Espaguetis a la crema de safrà
Espaguetis a la catalana
Espatlla de cabrit rostida a l'aroma de romaní
Espatlla de xai al forn
Espinacs i cigrons amb picada
Estofat de vedella

F
Farcellets de col farcits amb samfaina de bacallà
Faves de la iaia
Fideuà
Fideuà de la mama
Fideus a la cassola
Fideus amb peix
Filets de pollastre al conyac

G
Galtes de porc al forn
Galtes de porc amb cervesa a l'estil de la Conchi
Galtes de vedella
Gaspatxo
Guacamole

L
Lasanya de tonyina
Lasanya de vedella
Llamàntol
Llaminera de porc farcida amb bacó i botifarra
Llenguado a la taronja
Llenties amb botifarrons de ceba
Llenties amb verdures
Llobarro al forn
Llom al pebre
Llom de pescadors
Llom Duroc a la mostassa
Lluç a la basca amb pinyons
Lluç a la catalana
Lluç amb cloïsses a la marinera

M
Macarrons amb salmó
Macarrons amb tonyina
Mandonguilles amb bolets
Mandonguilles amb sípia i pèsols
Marmitako de bonítol
Medallons de rap amb patates de l'avi
Musclos a la jardinera
Musclos arrebossats

O
Olives adobades
Orada al forn
Ous amb pèsols i sobrassada

P
Pasta amb tonyina
Pastes salades amb pasta de full
Patates a l'estil holandès
Paté de sardines
Pebrots del piquillo farcits de bacallà
Pebrots del piquillo farcits de tonyina
Pebrots i patates per acompanyar
Pebrots verds farcits de truita de patata i ceba
Peix al forn
Peus de porc
Peus de porc II
Peus de porc arrebossats
Piruletes de formatge
Pit i coll de xai amb pèsols
Pollastre al vinagre
Pollastre amb bolets
Pop a la gallega
Popets amb ceba
Potatge de fesols del ganxet

R
Rabo de toro
Rap a la marinera
Rap al forn amb fesols del ganxet
Rap amb cloïsses i suquet
Rap amb medallons de pinetells
Remenat de morcilla i pebrots del piquillo
Risotto amb pèsols i bacó fumat
Rostit

S
Salsa Beixamel
Salsa Carbonara
Salsa Pesto Genovese
Salsa Pesto Rosso
Salsa Salvitxada (salsa per a calçots)
Salsafins
Sardines al forn
Sardines en escabetx
Sarsuela de peix
Seitons amb vinagre
Sípia amb pèsols
Sonsos fregits
Sopa de ceba gratinada
Sopa de crancs a la Mercè
Sopa de farigola
Sopa de peix

T
Tallarines amb cloïsses i gambes
Tàrtar de déntol
Tomàquets farcits
Trema de pasta de full farcida
Trinxat
Truita d'albergínies
Truita de botifarra
Truita de patata i ceba

V
Vedella amb bolets de la iaia Mari
Vichyssoise

X
Xampinyons farcits