divendres, 26 de setembre del 2008

Fideus a la cassola

Ingredients per a 4 persones:

400 grams de fideus del número 4
300 grams de costella de porc
1 ceba gran
2 grills d’all
2 cullerades de tomàquet natural triturat
1 pebrot verd
brou (si no el voleu fer vosaltres, podeu posar-lo d’aquest que ja es ven preparat)
Oli i sal





Preparació:
Poseu un raig d’oli d’oliva en una cassola i quan l’oli calent i tireu la costella de porc tallada ben petita i la fregiu ben rosseta, un cop feta la traieu i reserveu.

A la mateixa cassola ara i farem el sofregit amb la ceba i l’all ben picadets, el pebrot verd i finalment hi posarem el tomàquet. Deixarem que confiti bé el sofregit i ja hi podrem posar la costella que teníem reservada i els fideus que, amb el foc ben alt els rossejarem, donant-lis un parell de voltes ràpides amb la espàtula de fusta.

Tot seguit ja podrem posar el brou que tindrem calent i ho deixarem fins que siguin cuits, aproximadament entre 15 i 20 minuts, rectificarem de sal i ja els tindrem a punt.

Cal que recordeu que els fideus han de quedar una mica sucosos i que sempre els podeu fer amb el que més us agradi ... (afegir-hi unes salsitxes i uns pèsols, a també fer-los amb peix).

Bon profit!