dimarts, 30 de setembre del 2008

1er Festival de Clicks de Playmobil

Els propers dies 11 i 12 d’octubre es duu a terme a Montblanc, el “1er Festival de Clicks de Playmobil”.

Clickània vol ser un punt de trobada de col·leccionistes de clicks de Playmobil, d'aficionats i de curiosos, de grans i de petits, arribats d'arreu i que tindran en el marc medieval de l'antiga església de Sant Francesc un espai de més de 600 m2 dedicats a l'exposició, la venda i les activitats relacionades amb aquesta joguina clàssica.
Clickània s'emmarca en les activitats que s'impulsen des de l'Ajuntament de Montblanc per tal de dinamitzar turísticament la tardor. I ja s'està treballant també en el contingut de la Fira de Sant Martí, la mostra de productes agroalimentaris que clourà aquestes activitats els dies 8 i 9 de novembre.


No em digueu que no és una excusa perfecta per visitar aquest bonic poble que conserva uns dels recintes emmurallats més complets de Catalunya.



Si ja ho sé que em direu que no té res a veure amb actes gastronòmics, però m’he curat amb salut... us proposo uns quants restaurants de Montblanc.
Aquí us deixo l’enllaç d’alguns dels restaurants a on podreu assaborir la deliciosa cuina d’aquestes terres tarragonines.


http://www.fondacastla.com/

http://www.elcalldemontblanc.com/

http://www.caljordi.com/

Espero que gaudiu de tot plegat!