Pàgines
- Pàgina d'inici
- ARROSSOS i PASTES
- VERDURES i LLEGUMS
- CARNS
- PEIXOS i MARISC
- SOPES i CREMES
- OUS i FORMATGES
- PANS i COQUES
- POSTRES i DOLÇOS
- SALSES
- A-Z RECEPTES DE CUINA
- A-Z POSTRES i DOLÇOS
- CONSELLS i RECOMANACIONS
- LLIBRES i PUBLICACIONS
- JORNADES i FIRES GASTRONÒMIQUES
- PROPOSTES i ACTES GASTRONÒMICS
- CUINATERÀPIA BIO
- CUINATERÀPIA SOLIDÀRIA
divendres, 3 d’octubre del 2008
Bandeja de Peix amb suc
Ingredients per a 4 persones:
4 talls de lluç
4 talls de rap
8 gambes
8 escamarlans
1 calamar
1 sípia
16 cloïsses grosses
1/2 quilo de musclos
1 litre de brou de peix o aigua (calent)
1 ceba
2 tomàquets madurs
Preparació:
Rentarem el peix i reservarem. Agafem una cassola grossa (millor d’alumini) posarem oli, posem el calamar i la sípia tallada a trossos, posarem la ceba tallada petita i remenarem. Deixarem coure a foc lent, posem els tomàquets triturats i coem; deixarem cinc minuts, posem les cloïsses i musclos a la cassola que s’obrin, posem una mica de sal i el brou.
Posem el lluç, el rap i deixem que bulli cinc minuts, posem les gambes i escamarlans i farem la picada.
50 grams de pinyons, alls, julivert, 2 pebres vermell i negre ¼ cullereta, pa torrat, una llesca petita, ½ cullereta de farina, tot ben triturat amb la batedora i posem a la cassola. Deixarem deu minuts a foc lent i ja està a punt de menjar. (el peix necessita poca cocció)
recepta de Ma. Teresa Ribas Xaubet
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada