Ingredients per a 4 persones:
250 grams de fideus núm. 4
8 gambes llagostineres
1 calamar
250 grams de cloïsses mitjanes
1 sípia
1 ceba
2 tomàquets madurs
1 grill d’all
Julivert
Sal
Oli
Aigua o brou de peix
Preparació:
1 cullereta de pebre vermell dolç
1.- Rentarem tot el peix i el reservarem.
2.- Agafem una cassola i posem oli i amb el foc lent, posarem la ceba tallada petita, el calamar i la sípia a trossos. Quan estigui posarem els tomàquets ben ratllats i salem una mica.
3.- Posem les cloïsses i quan s’hagin obert, posem els fideus que es torrin una mica hi posem l’aigua o brou (millor calent). Quan comenci a bullir deixarem deu minuts a foc lent, i posarem les gambes, picarem l’all i julivert al morter, posem una mica d’aigua i el pebre roig, tirem per sobre i tapem la cassola. Deixem reposar 5 minuts i ja tindrem el plat a punt.
Per beure, un cava sec.
Recepta de Ma. Teresa Ribas Xaubet
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada