dimarts, 16 de setembre del 2008

Es presenta la XXVII Setmana del Cava al Palau de la Música Catalana.

Avui, dimarts dia 16 de setembre tindrà lloc l’acte oficial de presentació del programa i del cartell de la XXVII Setmana del Cava al Petit Palau del Palau de la Música Catalana de Barcelona.

L’acte serà a les 19:45h. i estarà presidit pel conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, juntament amb el president de la Confraria del Cava, Pere Bonet, i altres autoritats representants del sector del cava. Bonet desvelarà els noms dels personatges que protagonitzaran la XXVII Setmana del Cava, entre ells la futura Reina del Cava 2008 i els Confrares d’Honor i de Mèrit que seran investits en la cerimònia solemne del divendres 10 d’octubre.

La popular companyia teatral catalana Teatre de Guerrilla, formada pels actors Rafel Faixedas, Quim Masferrer i Carles Xuriguera, serà present a l’acte de presentació per avançar breument en què consistirà el pregó inaugural de la XXVII Setmana del Cava que tindrà lloc la nit del dissabte 4 d’octubre a la plaça de la vila de Sant Sadurní d’Anoia.

La família Tous, encarregada de la creació del cartell de la XXVII Setmana del Cava, també farà acte de presència en la presentació per explicar al públic el significat del cartell de la present edició.

La Confraria del Cava Sant Sadurní, l’entitat organitzadora de la XXVII Setmana del Cava, ha escollit l’entorn del Palau de la Música Catalana coincidint amb l’any de commemoració del centenari d’aquesta entitat, per presentar els actes d’aquesta Setmana del Cava als membres de l’entitat i als mitjans de comunicació, els quals podran degustar al final de l’acte d’un aperitiu servit al vestíbul del Palau de la Música.