divendres, 1 de maig de 2009

Lluç amb cloïsses a la marinera


Ingredients per a 4 persones:

8 talls de lluç
½ quilo de cloïsses
2 grills d’alls
Julivert
Farina
Sal
Vi blanc
Pebre negre
Aigua
Oli




Preparació:

1.- Rentem el peix i reservem.

2.- Posem una cassola al foc amb oli, hi tirem els grills d’all i el julivert tallats petits i deixem coure una mica. Posem la farina (2 cullerades rases) i remenem. Posem tot seguit els 2 gots d’aigua, 1 got de vi blanc i deixarem fer una salsa fina (podem rectificar d’aigua).

3.- Posem les cloïsses que s’obrin i salpebrem (poc), tot seguit posem el lluç el deixarem 8 – 10 minuts fent xup-xup i ja es pot servir.

El peix necessita poca cocció.


Ma. Teresa Ribas Xaubet

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats per aquest blog tan interessant. N'he fet moltes receptes.
Tinc un dubte: el lluç no s'ha d'enfarinar?
Concepció

Ràdio Malgrat - Cuinateràpia ha dit...

Moltes gràcies pel teu comentari i NO, el lluç no cal enfarinar-lo.