Pàgines
- Pàgina d'inici
- ARROSSOS i PASTES
- VERDURES i LLEGUMS
- CARNS
- PEIXOS i MARISC
- SOPES i CREMES
- OUS i FORMATGES
- PANS i COQUES
- POSTRES i DOLÇOS
- SALSES
- A-Z RECEPTES DE CUINA
- A-Z POSTRES i DOLÇOS
- CONSELLS i RECOMANACIONS
- LLIBRES i PUBLICACIONS
- JORNADES i FIRES GASTRONÒMIQUES
- PROPOSTES i ACTES GASTRONÒMICS
- CUINATERÀPIA BIO
- CUINATERÀPIA SOLIDÀRIA
divendres, 1 de maig del 2009
Lluç amb cloïsses a la marinera
Ingredients per a 4 persones:
8 talls de lluç
½ quilo de cloïsses
2 grills d’alls
Julivert
Farina
Sal
Vi blanc
Pebre negre
Aigua
Oli
Preparació:
1.- Rentem el peix i reservem.
2.- Posem una cassola al foc amb oli, hi tirem els grills d’all i el julivert tallats petits i deixem coure una mica. Posem la farina (2 cullerades rases) i remenem. Posem tot seguit els 2 gots d’aigua, 1 got de vi blanc i deixarem fer una salsa fina (podem rectificar d’aigua).
3.- Posem les cloïsses que s’obrin i salpebrem (poc), tot seguit posem el lluç el deixarem 8 – 10 minuts fent xup-xup i ja es pot servir.
El peix necessita poca cocció.
Ma. Teresa Ribas Xaubet
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
2 comentaris:
Felicitats per aquest blog tan interessant. N'he fet moltes receptes.
Tinc un dubte: el lluç no s'ha d'enfarinar?
Concepció
Moltes gràcies pel teu comentari i NO, el lluç no cal enfarinar-lo.
Publica un comentari a l'entrada