dijous, 24 de juliol de 2008

Gaspatxo


Ingredients:

- 1/2 kg de tomàquets madurs
- 1 pebrot verd
- 1 cogombre (pelat)
- 1 ceba
- 1 grill d’all
- aigua freda
- 1 tassa d’oli d'oliva
- 2 cullerades de vinagre
- sal
- pa sec (opcional)






Preparació:

1.- Posar al got de la batedora els tomàquets madurs, el cogombre pelat, el pebrot verd, la ceba, l’all (tot tallat menut), una mica d'oli d'oliva, vinagre, sal i aigua freda.

2.- Triturar-ho tot plegat fins que quedi ben fi i passar-ho pel xino o per un colador. Hi ha qui li posa pa, però a mi no m'agrada tan espès encara que es mengi amb cullera. També hi ha qui li posa un ou... hi ha tants gaspatxos com cuiners!

1 comentari:

Anònim ha dit...

està molt bo, m'agradat molt.