dijous, 31 de juliol de 2008

Amanida de pasta


Ingredients per a 4 persones:

400 g de pasta (espirals o la que en agradi més)
2 llaunes de tonyina
2 tomàquets verds
1 pebrot verd
1 pebrot vermell
1 ceba
1 potet de blat de moro
Olives
4 ous durs


Preparació:

Posarem una olla al foc amb aigua i quan aquesta arrenqui el bull hi tirarem la pasta i una culleradeta de sal. Quan la pasta estigui “al dente” la retirarem del foc i tot seguit la escorrerem, passarem per aigua freda i reservarem.
Entretant, anirem picant tota la verdura a dauets petits; en primer lloc la ceba, aquesta la posarem en un recipient petit amb aigua i vinagre, això farà que perdi una mica la fortor. Continuarem picant el pebrot vermell, el pebrot verd i el tomàquet i ho anirem posant tot en un bol; escorrerem i espremerem la ceba que temin amb l’aigua i vinagre i també l’afegirem al bol. Ara amanirem tot amb un raig de vinagre, sal i oli d’oliva i ja hi podem posar la pasta que tenim reservada, així com la tonyina, les olives, el blat de moro i els ous que haurem bullit prèviament. Ho deixarem a la nevera per menjar-ho ben fresquet.