dissabte, 12 de juliol de 2008

Amanida d'estiu


Ingredients:

Patates bullides
Tomàquets
Ceba
Pebrot verd
Pebrot vermell
Cogombres
Ou dur
Sal
Pebre
Oli i vinagre


Preparació:

En primer lloc bullirem les patates senceres i amb la pell.
Les retirem de l’aigua, les deixem refredar i les pelem; tot seguit les tallarem a làmines i les anirem posant com a base a la safata en la que hi farem l’amanida.
Les amanirem amb sal, pebre, un rajolí de vinagre i una mica d’oli. Tallem la ceba, els pebots, els cogombres i els tomàquets a dauets. Ho barregem i ho aboquem sobre les patates. Amanim la segona capa amb només sal i oli.
Finalment, un cop tenim els ous bullits, els pelem i els tallem finament i cobrim el plat com si es tractés d’un pastís.
Hi poseu posar també unes olives i si el voleu fer més complet posar-hi una capa amb tonyina.