La recepta “Musclos a la Jardinera” presentada per la Sra. Teresa Xaubet, ha estat la guanyadora del III Concurs de la recepta de la Cuina del Peix del programa de Radio Malgrat, “Cuinateràpia”.
Ingredients per a 4 persones:
1 quilo de musclos,
2 tomàquets madurs,
1 ceba de Figueres,
1 pebrot verd,
1 pebrot vermell,
oli d’oliva,
sal
pebre negre,
vinagre de vi,
vinagre de Modena,
1 got de vi blanc,
2 fulles de llorer,
2 bitxos.
Preparació:
Agafarem els tomàquets, ceba i pebrots i ho tallarem ben petit, ho posarem tot en un bol fondo; amanirem amb oli, vinagre de vi, sal, pebre negre i unes gotes de vinagre de Mòdena i ho posarem a la nevera fins l’endemà.
En una olla posarem els musclos que s’obrin al vapor, posarem el got de vi, el llorer i els bitxos, tot a foc lent, quant estiguin tot oberts els escorrem hi traurem una ala, els posem amb una plata plana i posarem una cullerada del preparat de verdures que tenim a la nevera. Es molt bo ara l’estiu i es pot acompanyar amb un vi blanc del Penedès.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada