Ingredients:
Dos talls de rap per persona
Dos talls de bacó per cada tall de rap
Vuit grills d’all
Dues cebes
Dues patates
Oli d’oliva
Fumet de Peix
Cava o vi blanc
Alls
Julivert
Sal
Pebre
Elaboració:
Salpebrem els talls de rap i els envoltem amb el bacó.
Pelem els alls, els posem sencers en una paella amb oli i els fregim una mica. Tot seguit i juntament amb els alls, hi fregim els talls de rap tomba i tomba; ho retirem i reservem tot plegat.
En una altra paella amb oli hi posem la ceba tallada en rodanxes, i la deixarem amb el foc baix per tal que ens quedi confitada.
Mentrestant pelarem i tallarem les patates, els hi podem donar la forma que vulguem, - rodones, a daus, fer-ne boletes...-. Seguidament en una paella amb força oli les fregirem i un cop fregides les retirarem i reservarem.
Quan la ceba comenci a estar tova, hi afegirem les patates que tenim fregides i reservades.
Ara en una cassola de fang posarem la ceba i patata, al damunt hi col•loquem els talls de rap i els alls que tenim reservats i, ho reguem tot, amb el fumet de peix i amb un gotet de cava o vi blanc.
Posem la cassola al forn (220º) uns 10 minuts.
Finalment, fem una picada amb alls, julivert i oli, l’afegim per sobre la cassola i ho deixem coure tot uns dos minuts més.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada