dimarts, 16 de juny del 2009

Gran qualitat en els plats presentats al 4t Concurs de "La recepta de la Cuina del Peix"








L’enhorabona i gràcies a tots i totes els qui vareu fer possible que la 4ª edició del concurs de “La recepta de la Cuina del Peix” fos un èxit.

Realment va ser una final d’una altíssima qualitat, com bé van deixar dit, tant les dues de les cuineres de Sils, Maria Solà i Montserrat Rabert, que van venir a fer-ne de jurat, com el seu coordinador en Xicu Anoro, així mateix, com totes les persones assistents a l’acte.

Va resultar guanyadora la recepta presentada per Laura Tellez amb “MEDALLONS DE RAP AMB PATATES DE L’AVI”, que se’n va emportar un diploma i un àpat per a dues persones al restaurant “CA LA CÈLIA”.

Els altres plats presentats van ser:

CEBICHE per Carlos H. Velázquez
SÍPIA I CALAMAR AMB GAMBES I PÈSOLS DEL MARESME per Teresa Xaubet
ARRÒS AMB SEITONS I MEL per Marina Bové
TRUITA DE RIU FARCIDA per Mari Molina
LLAGOSTINS AL WISKY per Doroteo Lanudo
CASSOLA DE PEIX I MARISC per Ma. Dolors Vilà

Tots ells van rebre bosses amb regals que van oferir El Celler d’en Pla, Cooperativa Agrícola Progrés-Garbí, Restaurant l’Estany, Caixa Laietana i l’Ajuntament de Malgrat.



Xicu Anoro que ens va fer una conferència sobre tot el moviment de “La cuina a Sils”, va fer una crida als malgratencs i malgratenques a què surtin en properes edicions a mostrar la cuina que fan a casa seva, la que els hi ha vingut donada des d’altres generacions en plats tradicionals i va remarcar com n’és de necessari no perdre aquest valuós patrimoni que és la cuina del nostre poble.

Us emplaço per l’any que bé a participar d’una nova edició del concurs.