Ingredients:
6 galtes
3 cebes
1 pebrot verd
2 grills d’all
2 tomàquets
1 cervesa
aigua
Llorer
Sal
Pebre negre molt
Preparació:
Salpebrem les galtes i les fregim en una cassola amb oli ben calent.
Quan siguin ben rossetes hi posarem a la mateixa cassola la ceba i el pebrot verd que tindrem nets i tallats a trossos petits, els grills d’all pelats, el tomàquets partits per la meitat i una fulla de llorer.
Un cop el conjunt sigui ben sofregit hi posarem un got de cervesa que deixarem reduir un moment i seguidament un parell de gotets d’aigua. Ho taparem i ho deixarem coure a foc baix, fins que siguin cuites i ben tovetes.
Recomanacions:
Si ens faltés aigua durant la cocció, n’hi podem afegir una mica més.
Ho podem acabar posant-hi uns pèsols o bé fregint-hi unes patates tallades a daus que afegirem gairebé en apagar el foc.
Es pot cuinar d’hora al matí, o el dia abans.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada