divendres, 9 d’abril del 2010

Simfonia gastronòmica a quatre mans

El Restaurant Mas de Torrent i el Restaurant Mimolet de Girona realitzaran durant sis dies, entre l’abril i el maig, un menú degustació per 40€


Torrent, abril de 2010. Els amants de la bona cuina estan de sort. Durant els mesos d’abril i de maig el Restaurant Mas de Torrent, l'establiment emblemàtic i de referència de l'Empordà i el Restaurant Mimolet, situat a l'encantador barri vell de Girona, s’uneixen per oferir el millor de la seva gastronomia en una exclusiva i original proposta: un menú degustació a quatre mans. L'intercanvi s'iniciarà amb la visita de Guillem Zelaieta (xef del Restaurant Mimolet) al Restaurant Mas de Torrent els dies 16, 17 i 18 d'abril, i a continuació serà Blai Florensa (xef de Mas de Torrent) qui es desplaci a la cuina del Restaurant Mimolet durant els dies 19, 20 i 21 de maig.

Els dos xefs aniran intercalant plats amb el millor del camp i el mar de Girona i de l’Empordà. Dues cuines d’autor que donaran com a resultat un menú consistent en dos aperitius; sis plats amb creacions tan exquisides com el Duet de vedella de Girona, foie especiat i salsa de vi negre; dues postres entre les que trobarem els Fruits vermells amb recuit de gelat de mel; cafès, i “Petits Fours”, tot regat amb una acurada selecció de Vins i Licors Grau i la cervesa La Fosca d´Art Cervesers, i per només 40€ (IVA inclòs). Una oportunitat única per gaudir de la millor gastronomia de Girona amb una relació qualitat-preu immillorable.




ABRIL: Mas de Torrent – divendres 16 sopar / dissabte 17 dinar-sopar / diumenge 18 dinar
MAIG: Restaurant Mimolet – dimecres 19 sopar / dijous 20 sopar / divendres 21 sopar

Restaurant Mas de Torrent – Reserves: 972 303 292
Restaurant Mimolet – Reserves: 972 202 124