
En aquest sentit, cal destacar l’aposta que ha fet “Tarragona essència” per als Productes Locals de Qualitat, productes de la demarcació de Tarragona i que es recullen en projecte de la Diputació de Tarragona. La ciutat vol esdevenir també el referent gastronòmic del territori i un bon exemple va ser el primer acte que van dur a terme el col·lectiu, oferint un tast d’ostrons de l’Ebre i de cava.
A més a més, “Tarragona essència” ha definit tres tipus d’accions per a donar a conèixer el col·lectiu, els productes de qualitat i la seva gastronomia. D’una banda accions per a educar al propi tarragoní i als professionals, on es vol mostrar el valor de la cuina tant als actuals clients com als futurs. A més a més, també es duran a terme accions al carrer, amb la intenció que el ciutadà de Tarragona doni valor als restaurants de la ciutat. I per acabar, accions que identifiquin els principals productes de la cuina de Tarragona, que serviran per identificar Tarragona com a destinació gastronòmica.
El naixement del col·lectiu ha comptat amb el suport i la col·laboració del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona i els productes PLQ. En la presentació d’aquest acte, Sergi de los Rios va destacar que es tracta del primer col·lectiu gastronòmic que aglutina a tota la ciutat i va remarcar l’aposta per als productes de qualitat. “Tarragona essència fixarà els criteris per al projecte gastronòmic de Tarragona, apostant per la qualitat i el valor a la cuina i els productes de la demarcació”. El President del Patronat de Turisme va recordar que es tracta d’una mostra de capitalitat i de referència gastronòmica en el territori.
Notícia extreta de la web de l'Ajuntament de Tarragona
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada