dimarts, 27 d’abril del 2010

La Cuina a Sils torna de Roma

La Cuina a Sils torna de Roma amb els treballs fets, amb compromisos adquirits i amb uns importants nous còmplices.

Durant l’estada de La Cuina a Sils a Roma, el col•lectiu va complir sobradament allò que preparà, que no era altra cosa que oferir sopars de cuina catalana en aquelles terres. El que no podien imaginar es que tornarien amb un suport organitzatiu i promocional importantíssim pels propers anys.

El dijous, primer dia dels sopars oferts al públic, van assistir-hi Carlo Ottaviano Director executiu i Nerina Di Nuncio, Directora de Marketing, tots dos de Gambero Rosso.

Parlar de Gambero Rosso és parlar d’un sector dels mitjans amb una sèrie de publicacions periòdiques, llibres, guies, canal de televisió SKY 410, web i mòbils.
Fa mes de vint anys que treballen per la millor cuina, els millors vins i en general per promocionar els productes, les cuines i les especialitats d’aquell país.
L’entitat disposa d’equipaments a Roma, Nàpols i Milà a les que anomena Ciutat del Gust i en els que hi podem trobar tot uns equipaments dedicats a la cuina, a la formació d’aficionats, professionals i organització de grans esdeveniments i degustacions.

Gambero Rosso és un dels primers llocs dedicats a la cuina italiana i el vi. En pocs mesos el lloc es va convertir en el punt focal per a la comunitat de "gourmets".

Fins ara compta amb més de 220.000 membres i a la ciutat del gust de Roma, compta amb un espai de més de 8.000 metres quadrats més terrassa coberta de 2.500 metres quadrats. Un espai polivalent on s’activen les Escoles, àrees per a esdeveniments, la botiga, el teatre de la cuina, el bar de vins i estudis de televisió.

Afegit a tot això, cal dir que La Cuina a Sils es planteja per l’any 2011, anar-hi dues vegades. Repetint de nou l’acció dels darrers anys per Sant Jordi oferint sopars de cuina catalana i un altra vegada fent promoció de vins de les comarques gironines.