dijous, 8 d’abril de 2010

Espaguetis a la catalana

Ingredients per a 4 persones:

250 grams d'espaguetis
200 grams de xampinyons
1 ceba
1 grill d'all
4 cullerades d'oli d'oliva
1 botifarra negre
Unes fulles de julivert
75 g de formatge parmesà ratllat
Sal





Preparació:

Pelem la ceba i l’all i els tallarem a daus regulars.

Netegem els xampinyons i els trossegem a quarts.

En una paella amb una mica d'oli saltegem la ceba amb els xampinyons i l'all.

Quan els xampinyons comencin a estar cuits afegirem la botifarra que tindrem tallada a rotllanes i donem unes voltes, -veureu que la botifarra se’ns esmicolarà- però no passa res. Posem a punt de sal reservant dins de la paella i fora del foc.

Ara anem a coure la pasta en abundant aigua amb sal, de 6 a 8 minuts perquè quedi "al dente". Escorrem la pasta i l’incorporem a la paella amb el saltat de xampinyons i botifarra, posem al foc i escalfem el conjunt.

Empolvorem amb el formatge ratllat, adornem amb una mica de julivert acabat de tallar i servim a l'acte.