El passat dimecres 21 d’abril es va presentar en societat la Botifarra Terregada.
La Terregada era un dels plats més propis de la cuina elaborada a la ciutat de Terrassa, però amb el pas dels temps la seva elaboració gairebé havia desaparegut.
Fruit de la feina i les ganes del cuiner i membre de Cuina Vallès, Artur Martínez (restaurant Capritx) i del cansalader artesà Xavier Casanovas (Casanovas Selecció), ahir es va presentar una botifarra de caràcter rústic elaborada a base de menuts del porc, cebes, alls...ametlles i vi rancï, i inspirada en el tradicional plat.
El llançament definitiu de la botifarra Terregada es farà dissabte 8 de maig, durant la Fira Modernista de Terrassa amb una degustació popular elaborada pel Col.lectiu Cuina Vallès i que servirà per donar inici a les Jornades Gastronòmiques de la Botifarra Terregada que protagonitzaran els establiments membres de Cuina Vallès del dissabte 8 al diumenge 23 de maig.
La Botifarra Terregada es podrà comprar a partir de la setmana vinent als mercats muncipals i a botigues especialitzades. A partir del passat dijous, però, el producte està disponible a les cansaladeries Casanovas Selecció a uns 15 euros el quilo.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada