dissabte, 24 d’abril del 2010

Es presenta en societat la Botifarra Terregada

El passat dimecres 21 d’abril es va presentar en societat la Botifarra Terregada.
La Terregada era un dels plats més propis de la cuina elaborada a la ciutat de Terrassa, però amb el pas dels temps la seva elaboració gairebé havia desaparegut.
Fruit de la feina i les ganes del cuiner i membre de Cuina Vallès, Artur Martínez (restaurant Capritx) i del cansalader artesà Xavier Casanovas (Casanovas Selecció), ahir es va presentar una botifarra de caràcter rústic elaborada a base de menuts del porc, cebes, alls...ametlles i vi rancï, i inspirada en el tradicional plat.

El llançament definitiu de la botifarra Terregada es farà dissabte 8 de maig, durant la Fira Modernista de Terrassa amb una degustació popular elaborada pel Col.lectiu Cuina Vallès i que servirà per donar inici a les Jornades Gastronòmiques de la Botifarra Terregada que protagonitzaran els establiments membres de Cuina Vallès del dissabte 8 al diumenge 23 de maig.

La Botifarra Terregada es podrà comprar a partir de la setmana vinent als mercats muncipals i a botigues especialitzades. A partir del passat dijous, però, el producte està disponible a les cansaladeries Casanovas Selecció a uns 15 euros el quilo.