dimecres, 14 d’abril del 2010

Comença la segona edició del Concurs Del mercat a la taula

La Diputació de Barcelona, convoca la segona edició del Concurs de receptes culinàries Del mercat a la taula, elaborades pels clients i les clientes dels mercats, amb l'objectiu de donar a conèixer receptes econòmiques, saludables i a l'abast de tothom, a través de plats i productes típics de cada municipi o del territori on s'ubiquen.


Des d'ahir, ja poden presentar-se les receptes que han de concursar en aquesta segona edició. Per fer-ho, caldrà omplir la butlleta retallable que pot trobar-se als mercats municipals. La data màxima per presentar les receptes finalitza el proper dissabte, dia 29 de maig de 2010.

El concurs és obert a tots els clients i les clientes del mercat municipal sense distinció d'edat i cada participant pot presentar un màxim de tres receptes, ja sigui un primer plat, un segon plat o unes postres. Els suggeriments culinaris que concursin que han d’estar pensats per a un total de quatre persones.


El jurat estarà format per representants del mercat i del municipi, amb participació de cuiners/es de prestigi. En total, se seleccionaran sis receptes finalistes i, d'entre aquestes, sortiran les dues guanyadores.

Els/les guanyadors/es rebran un trofeu exclusiu lliurat per l'Oficina de Mercats i Fires Locals i una subscripció per un any a la revista CUINA.

La campanya finalitzarà amb l'edició del segon llibre de cuina Del mercat a la taula, que inclourà un seguit de primers, segons plats i unes postres que hagin guanyat l'esmentat concurs.


Més informació i bases de l’edició d’enguany
http://www.diba.es/delmercatalataula/