El proper dimecres 14 d’abril es presentarà al Palau Robert de Barcelona el col•lectiu Cuineres del Bages, que neix amb la voluntat de divulgar la cuina feta amb productes bagencs i amb un toc de modernitat a partir de l’experiència acumulada per la trentena d’aficionades als fogons que en formen part.
L’entitat vol promoure valors com la transmissió a les generacions futures de les receptes de la cuina tradicional, la difusió del Bages com a comarca d’excel•lència gastronòmica i la potenciació dels restaurants de la zona. A la presentació hi assistiran Josep Huguet, conseller del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa, Ignasi Perramon, regidor de cultura i turisme de l’Ajuntament de Manresa, i el cuiner Nandu Jubany.
Notícia publicada a www.gastroteca.cat
1 comentari:
Bon dia, sóc l'Òscar de l'Ospi de Sallent, estic molt content de veure que a la nostra zona hi han iniciatives con aquesta, vull felicitar tot aquest col·lectiu i des d'aqui desitjar-li el millor per cadascuna d'elles.
Felicitats
Publica un comentari a l'entrada