dijous, 31 de desembre del 2009

Crema de Meló amb encenalls de pernil

Ens acaba d'arribar a redacció aquesta recepta de la Laura i que ens diu que donada la calor que està fent, ens aconsella fer-la com a entrant al sopar de fi d’any.

O sigui que us la deixo aquí i que la gaudiu.







Ingredients:

1 meló
½ llimona
Nata líquida
Sal
Pebre
Encenalls de pernil ibèric

Preparació:

En un pot posarem el meló pelat i trossejat, afegirem el suc de mitja llimona i ho picarem bé amb la batedora.

Un cop ho tinguem ben fi ho passarem per un colador i ara anirem afegint la nata líquida remenant a mà amb les varetes, fins aconseguir el sabor i la textura que més s’ajusti al nostre paladar, si ho veiem necessari hi podem afegir una miqueta de sucre, tot i que això ja va al gust de cadascú. Una vegada llest ho posarem unes hores a la nevera.

A l’hora de servir-ho haurem de procurar que sigui ben fred, i ho decorarem amb uns encenalls de pernil per sobre.

Bon profit!