dimarts, 1 de desembre del 2009

Nova oferta turística estable a Hostalric amb el Mercat d’Antiguitats i Brocanters


Aquest mercat es posa en marxa el proper 5 de desembre i es farà cada dissabte a la falda del Castell d’Hostalric, als terrenys que estan situats entre l’avinguda Fortalesa i el carrer Núria.

Aquesta iniciativa sorgeix d’un col•lectiu d’antiquaris i brocanters de la comarca de la Selva que buscaven un espai emblemàtic per organitzar un mercat estable, consolidar clients i que estigués acompanyat d’un entorn coherent i apropiat al producte que es comercialitza.

L’Ajuntament d’Hostalric ha rebut amb optimisme aquesta nova oferta amb la que confia que les persones que s’acostin a Hostalric per visitar el Mercat d’Antiquaris i Brocanters passin tot el dia a la població, donant així activitat als comerços i establiments de restauració locals.

Els dimarts, torna el Mercat a Hostalric!

Sota aquest lema, l’Ajuntament d’Hostalric ha presentat la nova imatge i ampliació del mercat setmanal.

Hostalric, a l’igual que d’altres indrets de Catalunya, ha experimentat profundes transformacions al llarg dels darrers anys. En general, la proliferació de les grans superfícies comercials ha anat en detriment del petit comerç de proximitat, i cada cop més els ciutadans marxen a nuclis més importants a l’hora de realitzar les seves compres, ja que hi troben una major diversitat d’ofertes. En aquest sentit, l’Àrea de Desenvolupament Local de l’Ajuntament ha fet un pas endavant en la línia de millorar el teixit comercial del municipi amb l’ampliació del Mercat d’Hostalric, a efectes que aquest esdevingui un motor de desenvolupament comercial del municipi.


Gabinet de Comunicació
Ajuntament d’Hostalric
La Selva Comunica
www.laselvacomunica.cat