divendres, 8 de febrer de 2008

Sopa de peix


( Recepta de PEIXATERIA TOSSA)

Ingredients per a 4 persones:

1 cap de rap
2 rates de mar
2 rasclots
Aranyes
Musclos
Cloïsses
Gambetes
1 patata
1 ceba
2 tomàquets
1 grill d’all
Julivert
Oli d'oliva
Pasta de sopa o pa ratllat






Preparació:

1. Posem l’olla amb la que farem la sopa al foc amb un raig d’oli.

2. Hi passem les gambetes tomba i tomba i les retirem.

3. En el mateix oli i posem la ceba filetejada, el tomàquet mal tallat, el grill d’all trinxat, una mica de julivert i la patata tallada a daus hi ho remenem tot una miqueta.

4. Tot seguit i posem el cap de rap, les rates, els rasclots, les aranyes i afegim l’aigua que necessitem. Podem posar-hi també les escloves i els caps de les gambetes que haurem pelat abans i n’haurem reservat les cuetes.

5. Ho deixem bullir a foc lent uns 30 minuts.

6. Passat aquest tems, retirem el peix i colem la resta passant-t’ho pel colador xinès.

7. Traiem les espines al peix i l’esmicolem.

8. Afegim el peix i les cuetes de les gambes, rectifiquem de sal i ja tenim la sopa a punt.

9. Per donar-hi una mica més de cos a la sopa i podeu fer bullir un grapat d’arròs, fideus fins, pa ratllat o bé unes llesquetes ben fines de pa.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

molt bona....si si..felicitats i gràcies per totes les receptes..endevant

Anònim ha dit...

molt be..la tossa, bona recepta

FRANCESC ha dit...

FELICITATS....CARAY QUINA SOPA

paqui ha dit...

Em volem més...molt bè cuinateràpia. te escoltwem tots divendrs

Mary ha dit...

Aquest dia vaig veure a la peixateria popets i m'agradaria saber com fer-los. Espero que ens deixis alguna recepta. Gràcies per tot i endavant. Escolto cada setmana el teu programa i m'agrada molt.