( Recepta de PEIXATERIA TOSSA)
Ingredients per a 4 persones:
1 cap de rap
2 rates de mar
2 rasclots
Aranyes
Musclos
Cloïsses
Gambetes
1 patata
1 ceba
2 tomàquets
1 grill d’all
Julivert
Oli d'oliva
Pasta de sopa o pa ratllat
Preparació:
1. Posem l’olla amb la que farem la sopa al foc amb un raig d’oli.
2. Hi passem les gambetes tomba i tomba i les retirem.
3. En el mateix oli i posem la ceba filetejada, el tomàquet mal tallat, el grill d’all trinxat, una mica de julivert i la patata tallada a daus hi ho remenem tot una miqueta.
4. Tot seguit i posem el cap de rap, les rates, els rasclots, les aranyes i afegim l’aigua que necessitem. Podem posar-hi també les escloves i els caps de les gambetes que haurem pelat abans i n’haurem reservat les cuetes.
5. Ho deixem bullir a foc lent uns 30 minuts.
6. Passat aquest tems, retirem el peix i colem la resta passant-t’ho pel colador xinès.
7. Traiem les espines al peix i l’esmicolem.
8. Afegim el peix i les cuetes de les gambes, rectifiquem de sal i ja tenim la sopa a punt.
9. Per donar-hi una mica més de cos a la sopa i podeu fer bullir un grapat d’arròs, fideus fins, pa ratllat o bé unes llesquetes ben fines de pa.
Ingredients per a 4 persones:
1 cap de rap
2 rates de mar
2 rasclots
Aranyes
Musclos
Cloïsses
Gambetes
1 patata
1 ceba
2 tomàquets
1 grill d’all
Julivert
Oli d'oliva
Pasta de sopa o pa ratllat
Preparació:
1. Posem l’olla amb la que farem la sopa al foc amb un raig d’oli.
2. Hi passem les gambetes tomba i tomba i les retirem.
3. En el mateix oli i posem la ceba filetejada, el tomàquet mal tallat, el grill d’all trinxat, una mica de julivert i la patata tallada a daus hi ho remenem tot una miqueta.
4. Tot seguit i posem el cap de rap, les rates, els rasclots, les aranyes i afegim l’aigua que necessitem. Podem posar-hi també les escloves i els caps de les gambetes que haurem pelat abans i n’haurem reservat les cuetes.
5. Ho deixem bullir a foc lent uns 30 minuts.
6. Passat aquest tems, retirem el peix i colem la resta passant-t’ho pel colador xinès.
7. Traiem les espines al peix i l’esmicolem.
8. Afegim el peix i les cuetes de les gambes, rectifiquem de sal i ja tenim la sopa a punt.
9. Per donar-hi una mica més de cos a la sopa i podeu fer bullir un grapat d’arròs, fideus fins, pa ratllat o bé unes llesquetes ben fines de pa.
5 comentaris:
molt bona....si si..felicitats i gràcies per totes les receptes..endevant
molt be..la tossa, bona recepta
FELICITATS....CARAY QUINA SOPA
Em volem més...molt bè cuinateràpia. te escoltwem tots divendrs
Aquest dia vaig veure a la peixateria popets i m'agradaria saber com fer-los. Espero que ens deixis alguna recepta. Gràcies per tot i endavant. Escolto cada setmana el teu programa i m'agrada molt.
Publica un comentari a l'entrada