dimarts, 29 de gener de 2008

Conill amb samfaina

1 conill tallat a octaus
2 cebes grans
1 albergínia
1 carbassó
1 pebrot vermell
1 pebrot verd
4 grills d’all
200 grams de tomàquet natural triturat
1 got de vi blanc
Oli d’oliva
Llar





Preparació:

1. En primer lloc poseu en una cassola un bon raig d’oli d’oliva i una cullerada de llar. Quan sigui calent i tireu el conill salpebrat i el rossegeu bé, el retireu i reserveu.
2. Ara talleu la ceba a làmines i talleu també totes les verdures a daus petits i les aneu reservant cadascuna en un plat.
3. Tot seguit a la mateixa cassola que heu fet el conill i amb el mateix oli hi tireu la ceba, quan estigui ja toveta hi tireu els alls picats ben petits; feu unes voltes i continueu afegint les verdures segons la dificultat de cocció que tinguin, pebrot vermell, després el pebrot verd, el carbassó, l’albergínia, i quan més o menys ho veieu cuit i poseu finalment el tomàquet natural triturat. Deixeu fer uns minutets i tireu el got de vi blanc, aviveu el foc perquè el vi redueixi.
4. Tot seguit poseu a la cassola, el conill que teníeu reservat; tapeu i deixeu una estoneta fins que estigui.