Ingredients per a 4 persones:
400 grams de macarrons
1 pot de “Sofrito Solis”
4 llaunes rodones petites de tonyina amb oli
Aigua
1 Pastilla de “caldo maggi”
El.laboració:
Poseu al foc un pot amb abundant aigua per fer bullir la pasta.
Mentre espereu que bulli, poseu una cassola al foc a mig gas i tireu un pot de “Sofrito Solis”, amb una forquilla aixafeu una mica els trossos més grans de tomàquet i seguidament tireu també les llaunes de tonyina. Ho barregeu tot bé i ja podeu apagar el foc.
Quan l’aigua arrenqui el bull hi poseu un pastilla de caldo “maggi” i seguidament els macarrons. Deixeu-los bullir fins que la pasta estigui “al dente”. Apagueu el foc, els aboqueu a una escumadora que tindreu a la pica per tal d’escórrer l’aigua i sense passar-los per aigua els tireu a la cassola.
Barregeu bé amb una cullera de fusta i ja els teniu a punt de servir.
Si us agrada hi podeu posar una mica de formatge ratllat per sobre, i si teniu temps i voleu complicar la recepta una mica, un cop fets, els poseu a la safata del forn hi tireu una beixamel per sobre i ho gratineu. I també us agradaran, si voleu, amb un all-i-oli per sobre.
Us en llepareu els dits, sigui com sigui. Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada