dimarts, 3 de febrer de 2009

Carme Ruscalleda presentarà el Catàleg de Productes de la Terra a Arenys de Mar


El C.C. Calisay d'Arenys de Mar serà l'escenari de la presentació del Catàleg de Productes de la Terra i Artesania Alimentària del Maresme, que recull un total de 53 productes típics de la comarca que tenen un procés de producció o d'elaboració de qualitat. L'objectiu és donar a conèixer aquesta producció artesanal pròpia i ajudar els productors en la seva comercialització. El catàleg, que té 150 pàgines, l'ha editat el Consell Comarcal del Maresme amb el suport de la Diputació de Barcelona. La presentació tindrà lloc el dilluns, 9 de febrer, a les 11 del matí.

En el decurs de la presentació del catàleg, que es farà al Centre Cultural Calisay d'Arenys de Mar, la coneguda cuinera santpolenca Carme Ruscalleda oferirà una xerrada sobre La rellevància que tenen els productes de la terra i els elaborats artesanalment en la gastronomia del Maresme.

L'acte començarà a les 11.00h amb la benvinguda de l'alcalde d'Arenys de Mar, Ramon Vinyes. El conseller delegat de Promoció Econòmica i Serveis Educatius del Consell Comarcal del Maresme, Bernat Costas, prestentarà el catàleg. El president delegat de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic de la Diputació de Barcelona, Teo Romero, presentarà el projecte de suport al teixit empresarial de productes locals i de qualitat que impulsa la Diputació, i el president del Consell Comarcal del Maresme, Josep Jo, farà la cloenda de l'acte oficial. L´acte es clourà amb un tastet d´alguns del productes inclosos dins el Catàleg.

Informació extreta de la pàgina web de l'Ajuntament d'Arenys de Mar, per accedir-hi cliqueu aqui