dilluns, 23 de febrer de 2009

Bunyols de bacallà


-->
Per fer uns 40 bunyols necessitem:

Ingredients:250 grams de bacallà esqueixat
200 grams de farina
10 grams de llevat Royal
250 ml de llet
all i julivert
sal i pebre




Preparació:

En un bol gran hi posem la farina, el llevat i la llet i ho barregem fins a fer una pasta homogènia.
Hi afegim el bacallà ben esqueixat i dessalat al punt, amb l'all i el julivert picat finament.
Seguim remenant i salpebrem al nostre gust.
Posem una fregidora o paella al foc amb abundant oli (cal que els bunyols quedin ben coberts, ja que haurien de girar ells mateixos), quan aquest sigui ben calent, amb l’ajuda de dues culleres anirem posant la massa dels bunyols, millor no fer-ne més de cinc o sis alhora per tal de no refredar massa l’oli i per tal que ens doni temps a treure’ls amb un mateix punt de cocció.
Un cop fets, els deixeu en un plat amb paper de cuina perquè absorbeixi l'oli sobrant.

Espero que us agradin i bon profit!