dilluns, 16 de febrer del 2009

Filets de Pollastre al Conyac


-->
Ingredients:

3 pits de pollastre
panses
pinyons
nata líquida per cuinar
sal
pebre
oli d’oliva




Preparació: 

En primer lloc poseu les panses en remull amb aigua.
Talleu els pits de pollastre en filets fins (podeu demanar-ho a la polleria).
En una paella amb un rajolí d’oli calent, enrossiu els filets de pollastre prèviament salpebrats. Reserveu-los un cop cuits.
Amb el mateix oli, es passen els pinyons sense que es torrin, a continuació afegim les panses, ja escorregudes i un rajolí de conyac. Afegiu la nata líquida per cuinar i deixeu tot plegat uns cinc minuts a la paella.
Incorporeu els filets de pollastre a la salsa i deixeu-lo coure uns minutets més.
Vull donar les gràcies des d'aquí al Josep i l'Eva pel fabulós i esplèndid sopar que ens van preparar per donar la benvinguda a la seva preciosa filla Anna.
Felicito també a la mare de l’Eva per preparar aquesta recepta que ens va agradar molt i a la iaia d’en Josep per les postres, un deliciós braç de gitano de nata i un altre de xocolata dels que properament us en donaré la recepta.