Pàgines
- Pàgina d'inici
- ARROSSOS i PASTES
- VERDURES i LLEGUMS
- CARNS
- PEIXOS i MARISC
- SOPES i CREMES
- OUS i FORMATGES
- PANS i COQUES
- POSTRES i DOLÇOS
- SALSES
- A-Z RECEPTES DE CUINA
- A-Z POSTRES i DOLÇOS
- CONSELLS i RECOMANACIONS
- LLIBRES i PUBLICACIONS
- JORNADES i FIRES GASTRONÒMIQUES
- PROPOSTES i ACTES GASTRONÒMICS
- CUINATERÀPIA BIO
- CUINATERÀPIA SOLIDÀRIA
dilluns, 2 de març del 2009
Pollastre al vinagre
Aquesta és una recepta antiga i molt fàcil ja que ho posem tot en cru i es fa sol.
Ingredients per a 4 persones:
1 pollastre tallat petit
2 cebes grans
1 cabeça d’alls
2 tomàquets madurs
1 gotet de vinagre de vi
½ gotet d’oli d’oliva
½ gotet d’aigua
1 fulla de llorer
Sal
Pebre negre
Preparació:
En primer lloc tallarem el pollastre a trossets petits, el netejarem, el salpebrarem i el posarem a la cassola (millor que no sigui de metall, pel vinagre).
Pelarem les cebes, les tallarem a làmines fines i les anirem posant a sobre del pollastre.
Desgranarem els alls i els afegirem a la cassola sense pelar-los.
Rentarem els tomàquets els tallarem per la meitat i també els posarem a la cassola.
Ara ho regarem tot plegat amb el vinagre, l’oli, l’aigua i el llorer.
Taparem la cassola i ho deixarem a foc mig.
De tant en tant, remenarem i vigilarem per si cal afegir aigua.
El temps aproximat serà d’una hora.
Bon profit!
Etiquetes de comentaris:
CARN
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada