dilluns, 2 de març del 2009

Pollastre al vinagre


Aquesta és una recepta antiga i molt fàcil ja que ho posem tot en cru i es fa sol.


Ingredients per a 4 persones:


1 pollastre tallat petit
2 cebes grans
1 cabeça d’alls
2 tomàquets madurs
1 gotet de vinagre de vi
½ gotet d’oli d’oliva
½ gotet d’aigua
1 fulla de llorer
Sal
Pebre negre





Preparació:

En primer lloc tallarem el pollastre a trossets petits, el netejarem, el salpebrarem i el posarem a la cassola (millor que no sigui de metall, pel vinagre).

Pelarem les cebes, les tallarem a làmines fines i les anirem posant a sobre del pollastre.

Desgranarem els alls i els afegirem a la cassola sense pelar-los.

Rentarem els tomàquets els tallarem per la meitat i també els posarem a la cassola.

Ara ho regarem tot plegat amb el vinagre, l’oli, l’aigua i el llorer.

Taparem la cassola i ho deixarem a foc mig.

De tant en tant, remenarem i vigilarem per si cal afegir aigua.

El temps aproximat serà d’una hora.

Bon profit!