dissabte, 22 de novembre de 2008

Rap amb cloïsses i suquet


Ingredients:

1 cueta de rap per persona
1 grapat de cloïsses per persona
Oli
Sal

Per la picada:
1 culleradeta de pebre vermell
1 miqueta de pebre negre
2 cullerades de farina
2 grills d’all
Julivert
1 gotet de vi blanc
Aigua




La preparació:
Netegem i tallem les cuetes de rap per la meitat. Netegem també les cloïsses i reservem.

En un paella o cassola plana que es pugui tapar hi tirem un bon raig d’oli d’oliva i posem el rap salpebrat a dins ben posats i també les cloïsses, tot en cru.

Preparem ara la picada; en un morter o bé en el pot del turmix i posem els dos grills d’all pelats, un parell de branquetes de julivert, 2 cullerades de farina, una culleradeta de pebre vermell dolç, una miqueta de pebre negre i un gotet de vi blanc.

Ho piquem tot ben fi i ja ho podem posar a la cassola per sobre del peix.

Engeguem el foc, tapem la cassola i en uns pocs minuts tindrem el plat a punt.

Les cloïsses com que s’obriran a la mateixa cassola ja ho deixaran segurament el punt d’aigua i sal, no obstant això, caldrà vigilar que no se’ns agafi i si cal afegirem una miqueta d’aigua.