1 quilo de faves pelades
4 talls de cansalada crua
1 botifarra negre
4 cebes tendres
2 alls tendres
1 branca de menta
1 got de vi blanc
greix i oli d’oliva
sal
Preparació:
Posem en una cassola una cullerada de llar i un raig d’oli d'oliva.
Afegim la cansalada tallada petita i l’anem remenant fins que comenci a daurar-se.
A continuació hi tirem les faves, les cebes, els alls, la branca de menta, el got de vi blanc i ho salem.
Tapem la cassola amb la tapa al revés (cal que sigui una mica fonda) i hi tirem un got d’aigua a sobre la tapa.
De tant en tant aixequem la tapa amb cura de no cremar-nos i agafant la cassola per les nanses anem sacsejant.
Amb una mitja horeta ja ho tindrem cuit. Moments abans de treure-ho del foc hi posarem la botifarra negre tallada a rotllanes.
Apaguem el foc i ja tindrem les faves fetes i a punt per servir.
Bon profit!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada