dijous, 22 de maig del 2008

Rap amb medallons de pinetells

Ingredients per a 4 persones:

4 cuetes de rap
2 pots de medallons de pinetells
2 grills d’alls
1 ceba gran
1 cullerada de farina
1 culleradeta de pebre vermell
1/2 got de vi blanc
Julivert
oli


Preparació:

Salem i enfarinem lleugerament el rap i el fregim amb un bon raig d’oli, en una paella o cassola en la que hi hagi alls tallats a lamines gruixudes per evitar que es cremin. Traiem el peix i el reservem. Retirem els alls de l’oli.
Al mateix oli i fregim els medallons de pinetells que haurem escorregut prèviament i en reservarem l’aigua que porten. Els traiem i reservem també.
A la mateixa cassola afegim la ceba ben picadeta, i abans de què es quedi rossa, afegim una cullerada de farina i un got de vi blanc; remenem i quan la farina estigui cuita afegim una culleradeta de pebre vermell, donem un parell de voltes, afegim l’aigua dels bolets, remenem bé i afegim els rap, els bolets i força julivert ben picadet, deixem que faci una mica més el xup-xup i ja està a punt per servir.
Si volem complementar el plat hi podem posar un grapat de cloïsses al darrer moment, quan afegim el rap i els bolets.

Bon profit!

Recepta de Ma. Teresa Sasanedas