Ingredients:
Formatge ratllat del tipus que més us agradi
Espaguetis
Preparació:
Poseu una fulla de paper vegetal a sobre la safata de forn i aneu fent tants pilonets de formatge ratllat com piruletes vulgueu fer, i a cada pilonet i poseu un espagueti al mig que serà el que ens farà de pal.
Ho poseu a dins del forn a la posició de grill, a 170º de temperatura i de les tres posicions que té el forn a la de dalt de tot, veureu com en un parell de minuts ho teniu torradet.
Us recomano que no els hi traieu l’ull per tal que no se us cremin, un cop fetes les traieu del forn i de la safata, millor si agafeu el paper per les puntes i ho deixeu sobre el marbre, així es refredaran de seguida. Amb molt de compte les aneu traient i ho podeu presentar dins d’una copa o qualsevol altre estri bonic que tingueu, jo l’he omplert amb arròs integral per clavar les piruletes, però cadascú podeu deixar anar la vostra imaginació i presentar-les com més us agradin.
És un bon recurs com a aperitiu o com a complement de qualsevol altre plat: macarrons, amanides o el què vulgueu.
1 comentari:
quina idea mes chula!..aquest cap de setmana ho poso en pràtica,es veu molt atractiu.
Publica un comentari a l'entrada