Aquesta és la recepta de com fer qualsevol tipus de peix d’espina (dorada, mòllera, sar, llobarro) al forn sense embrutir res, sense males olors i amb molta rapidesa.
Engegueu el forn a 180º que es vagi escalfant mentre preparem el peix.
Posem a la safata del forn, un raig d’oli d’oliva hi escampem a sobre un grapat de sal maldon.
Tot seguit hi posem a sobre el peix que tindrem ben net, li tirarem una miqueta de pebre i sal maldon també per sobre.
Quan tinguem el forn a la temperatura de 180º ja podrem posar-hi la safata a dins i a mitja alçada i en uns 15 o 20 minuts ho tindrem a punt; el temps ens vindrà condicionat per com sigui de gran el peix.
Engegueu el forn a 180º que es vagi escalfant mentre preparem el peix.
Posem a la safata del forn, un raig d’oli d’oliva hi escampem a sobre un grapat de sal maldon.
Tot seguit hi posem a sobre el peix que tindrem ben net, li tirarem una miqueta de pebre i sal maldon també per sobre.
Quan tinguem el forn a la temperatura de 180º ja podrem posar-hi la safata a dins i a mitja alçada i en uns 15 o 20 minuts ho tindrem a punt; el temps ens vindrà condicionat per com sigui de gran el peix.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada