dimecres, 1 de setembre del 2010

Remenat de morcilla i pebrots del piquillo.

Ingredients per a 2 persones:

1 ceba
4 grills d'all
150 gms de pebrot del piquillo tallat a tires
1 morcilla de Burgos
4 ous
Oli i sal




Preparació:

El primer que hem de fer és picar la ceba i els alls.

En una paella posem un bon raig d'oli i el posem a escalfar, quan estigui calent, hi afegim la ceba i els alls. Deixem que es vagi fregint fins que la ceba es vagi tornant transparent, en aquest moment li afegim una miqueta de sal, els pebrots del piquillo i remenem.

Mentre es va fent el sofregit, preparem la morcilla per afegir-la a la paella. Traiem la pell a la morcilla i la esmicolem juntament amb la ceba, alls, i els pebrots del piquillo i deixem que es faci durant dos o tres minuts.

En un bol trenquem els quatre ous, tenint cura que no se'ns rebentin els rovells, i els afegim a la paella, baixem a foc suau i movem amb cura, procurant que els ous quedin remenats i sucosos, però no fets una truita.

És molt important donar-li el punt correcte a remenat perquè quedi sucós.

Aquesta recepta admet múltiples variacions, ja que es pot substituir els pebrots del piquillo per pinyons, panses, o bacallà, per donar-vos alguna altra idea.

Per servir-ho, podem tallar unes llesquetes de pa sense la crosta, torrar-les i posar-les al voltant del plat, serà l’acompanyament perfecte.

1 comentari:

Jennifer ha dit...

He fet aquesta recepta i m'ha agradat molt,
ràpida de fer i que bo.....mmmmmm
Moltes gràcies!!!