dijous, 2 de setembre de 2010

La Fira Verda - La Fira Agroecològica del Maresme

El proper diumenge 12 de setembre de 2010 s’inaugura a Teià la Fira Verda, on trobareu productes de proximitat, ecològics i artesanals.

Aquesta fira pretén consolidar-se com la primera fira agroecològica del Maresme i es celebrarà el segon diumenge de cada mes a la plaça de la Cooperativa de Teià de 10 a 14h.

La Fira Verda l’organitzen el Grup de Consum Responsable Cistella Verda, juntament amb l’Ajuntament de Teià i amb el suport del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme.

El principal objectiu de la fira és fomentar el consum responsable oferint productes ecològics, de proximitat i artesanals, així com impulsar el desenvolupament econòmic i social tant del municipi on es celebra com de tota la comarca, apropant els agricultors, productors i artesans als vilatans.

MÉS INFORMACIÓ: Àrea de Promoció econòmica i comerç de l’Ajuntament de Teià: Teresa Tibau, tel. 93 555 56 99, a/e: treball@teia.catGrup de Consum Responsable Cistella Verda: www.cistellaverda.com - 687 743 938 (Laura) i 625 187 794 (Mireia)