dimarts, 21 de setembre del 2010

El pa: A debat amb Francesc Altarriba, a Hostelco 2010

Del 5 al 9 de novembre de 2010 al recinte de Montjuïc a Barcelona torna Hostelco, la trobada líder del sector de l’hoteleria, enguany amb la més àmplia oferta i les últimes novetats en equipaments, productes i serveis d'hoteleria, restauració i col•lectivitats.

Entre moltes altres coses, en aquesta edició 2010, el Saló professional Hostelco parlarà de pa, i qui millor que Francesc Altarriba, propietari del primer i únic taller gastronòmic de pa existent a Espanya. www.bonblat.com


En aquesta ponència no es parlarà del producte en si, sinó de tot el procés i tractament després de la seva fabricació que ha de contribuir a enfortir una nova cultura i situar-lo en el lloc de prestigi i de qualitat que li correspon a la taula, tenint en compte que aquest és un aliment bàsic i un complement essencial que pot donar molt joc.

Com a propietari d'una consultoria especialitzada, fabricant, i gestor de l'únic Taller Gastronòmic del Pa del país, el Saló Hostelco l'ha convidat a impartir una ponència per trencar tòpics sobre el món del pa i insistir sobre les moltes possibilitats de negoci que ofereix.

Aquesta intervenció, gratuïta per a tots els visitants del certamen, tindrà un caràcter teòric i alhora dinàmic, i respondrà al títol "Rendibilitzem el negoci; creem cultura del pa", tota una declaració d'intencions que ha d'ajudar a enaltir el pa i tot el seu entorn, posant de moda al nostre país.

Per una qüestió de flexibilitat i per facilitar al màxim l'afluència del sector professional a aquesta activitat, el saló proposa dos dies (divendres 5 i dissabte 6 de novembre) en els que pugui impartir la mateixa ponència en dues ocasions, en horari de matí i tarda (o a les 11.00, o bé a les 17.00 hores).

Per assistir només cal omplir i enviar el full d'inscripció que es pot descarregar del web www.hostelco.com, accedint des de l'apartat de activitats.


Atès que un dels temes que es tractarà serà el de la figura de l'Pannier, totes les inscripcions prèvies a la celebració de les dues jornades de ponència podran gaudir d'un curs sobre formació de Panniers que es farà pròximament amb la intenció de divulgar aquest nou valor conceptual sobre el pa.

Esperant que aquest tema sigui del vostre interès Francesc Altarriba us convida a assistir al que vol esdevenir una de les bases per advocar sobre aquesta nova cultura del pa que arriba.