dissabte, 11 de setembre del 2010

Girona Bons Fogons promociona la gastronomia de la cuitat

El grup gastronòmic Girona Bons Fogons ha editat 5.000 unitats d'un nou llibret promocional per tal de promocionar la ciutat de Girona i el seu entorn com a destinació de turisme gastronòmic de primer ordre.

La guia, editada en 3 idiomes, català, castellà i anglès, compta amb 56 pàgines editades amb textes explicatius de les característiques i filosofia gastronòmica de cada establiment, així com diverses imatges dels establiments, tant de l'exterior i interior del local, com del cuiner i d'un plat.

El llibret serà distribuït en els propis restaurants membres, en allotjaments agremiats a l'Associació d'Hostaleria de Girona i en Fires i esdeveniments gastronòmics.

Per tal de fer una promoció més massiva, és previst d'editar abans de finalitzar l'any una edició de díptics i de tarjetes del grup.

Girona Bons Fogons, el grup gastronòmic de l'Associació d'Hostaleria de Girona i Radial, compta a dia d'avui amb 10 membres, els restaurants Alemanys 3, Cal Ros, Delicius, Duc de l'Obac, El Celler de Can Roca, La Banyeta, La Riera de Sant Martí Vell, Maràngels, Massana i Quimera.

Entre les seves futures accions durant 2010 destaquen mostres gastronòmiques basades en productes com l'anec o els bolets.

Amb vistes al 2011, es preveuen la participació en actes com el Fòrum Gastronòmic Girona 2011 o la 31ª Setmana Gastronòmica Gironina així com la organització de jornades gastronòmiques dedicades a la tòfona o a la cuina de caça.

Poden descarregar-se el catàleg en el PDF adjunt a aquesta notícia.
Girona-Bons-Fogons-Llibre_2010.pdf

Més informació:
www.gironabonsfogons.com