El grup gastronòmic Girona Bons Fogons ha editat 5.000 unitats d'un nou llibret promocional per tal de promocionar la ciutat de Girona i el seu entorn com a destinació de turisme gastronòmic de primer ordre.
La guia, editada en 3 idiomes, català, castellà i anglès, compta amb 56 pàgines editades amb textes explicatius de les característiques i filosofia gastronòmica de cada establiment, així com diverses imatges dels establiments, tant de l'exterior i interior del local, com del cuiner i d'un plat.
El llibret serà distribuït en els propis restaurants membres, en allotjaments agremiats a l'Associació d'Hostaleria de Girona i en Fires i esdeveniments gastronòmics.
Per tal de fer una promoció més massiva, és previst d'editar abans de finalitzar l'any una edició de díptics i de tarjetes del grup.
Girona Bons Fogons, el grup gastronòmic de l'Associació d'Hostaleria de Girona i Radial, compta a dia d'avui amb 10 membres, els restaurants Alemanys 3, Cal Ros, Delicius, Duc de l'Obac, El Celler de Can Roca, La Banyeta, La Riera de Sant Martí Vell, Maràngels, Massana i Quimera.
Entre les seves futures accions durant 2010 destaquen mostres gastronòmiques basades en productes com l'anec o els bolets.
Amb vistes al 2011, es preveuen la participació en actes com el Fòrum Gastronòmic Girona 2011 o la 31ª Setmana Gastronòmica Gironina així com la organització de jornades gastronòmiques dedicades a la tòfona o a la cuina de caça.
Poden descarregar-se el catàleg en el PDF adjunt a aquesta notícia.
Girona-Bons-Fogons-Llibre_2010.pdf
Més informació:
www.gironabonsfogons.com
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada