dijous, 23 de setembre del 2010

Octubre, el mes dels bolets a El Far de Llafranc

El restaurant que millor transmet l'essència de la Costa Brava presenta, aquest octubre, el seu menú temàtic de 30€ amb la joia de la cuina de tardor: els bolets


L'arribada de la tardor, després d'un estiu una mica plujós, ha donat com a resultat el regal més valuós dels boscos de la Costa Brava: els bolets. Aquest producte gastronòmic per excel•lència, servirà per elaborar l'exquisit menú temàtic del Restaurant El Far durant tot el mes d'octubre. El Restaurant El Far continua així, amb els seus menús mensuals amb un producte de temporada de la zona i la seva carta d'aperitius de migdia. Per l'establiment que millor transmet l'essència de la Costa Brava han desfilat ja, mes a mes, les garoines, les carxofes, el peix blau, el bacallà, les gambes de Palamós, els musclos de roca o l'arròs.

El Restaurant El Far està ubicat en un enclavament excepcional de la Costa Brava, a 175 metres d'alçada, i dominant gran part del litoral de la comarca, convertint-se en punt de visita obligat on prendre un aperitiu, dinar o sopar mentre es contemplen les extraordinàries vistes al mar i a les platges de Tamariu, Llafranc i Calella de Palafrugell. Els seus salons, d'essència cent per cent mediterrània i decoració marinera, es mimetitzen amb el envoltant paisatge exterior: el mar.

A l'acurada i tradicional carta marinera del Restaurant El Far, en la qual destaquen excel•lents arrossos, carns, verdures, peix i marisc de la llotja de Palamós, se li sumen durant tot el 2010, mensualment, els menús gastronòmics a 30 euros. A aquests magnífics menús, que es serviran tant de dia com de nit, els acompanyarà fidelment el vi de la regió Castell de Perelada. D'aquesta manera, es dóna la possibilitat de conèixer en profunditat els plaers culinaris de la Costa Brava a un preu molt assequible.

Al menú d’octubre, amb diferents varietats de bolets de la zona com a protagonistes, es poden degustar plats tan temptadors com els Ravioli de Bolets amb Foie i Salsa del Rostit, el Melós de Vedella amb Puré de Moniatos i Bolets o les Figues a la Crema de Baileys. Una excel•lent oferta gastronòmica de tardor amb els millors productes de temporada de la Costa Brava.

Gaudir del Restaurant El Far és viure l'essència de la Costa Brava, ja sigui prenent un aperitiu a la llum del sol sobre un penya-segat amb vistes al mar o assaborint un menú sota la mirada hipnotitzant del far.


Restaurant El Far
Reserves: 972301639 / restaurant@elfar.net Muntanya de Sant Sebastià - Llafranc - Palafrugell - 17211 - Girona