dilluns, 27 de setembre del 2010

XVI Jornades Gastronòmiques de Suquet de Peix a L' Escala

Les Jornades Gastronòmiques del Suquet de Peix se celebren cada octubre, durant quinze dies, i el seu inici coincideix sempre amb la celebració de la Festa de l’Anxova -aquest any, celebraran ja la seva XVI edició que es durà a teme del 3 al 17 d'octubre-.

Les Jornades Gastronòmiques del Suquet de Peix van demostrar que estan plenament consolidades en la celebració de la seva quinzena edició el passat 2009. Més de 1.500 persones van degustar alguns dels menús proposats per una quinzena de restaurants de l’Escala. Això representa un increment d’ aproximadament el 85% respecte de l’any passat i tots els restaurants que hi van participar van fer-ne una valoració molt positiva d’aquesta edició, la qual valoren tant des de l’aspecte de promoció del municipi i dels seus establiments, com de la gastronomia escalenca en general.

Els restauradors implicats en aquesta iniciativa destaquen que cada vegada és més freqüent que els clients no es trobin per casualitat els menús del suquet de peix, sinó que arribin directament al restaurant demanant per ells.

Esperem que enguany repeteixin aquest èxit ja consolidat.