dilluns, 13 de setembre de 2010

7è Cicle Gastronòmic del Bolet a Setcases

Del 18 al 26 de setembre s’oferiran a diversos restaurants de Setcases, el 7è cicle Gastronòmic del Bolet.
Els restaurant participants seran el següents amb els menús detallats a continuació.
Espero que hi aneu i ho gaudiu i com no... Bona temporada per a tots!


MENÚS:

1. HOTEL RESTAURANT LA COMA

Prat de la Coma s/n Tel: 972 136074
Amanida de pernil d’ànec
Filet amb salsa de ceps
Pastís de Mató amb mel i pinyons
Cafè
Vi: L’hereu de Raventós
Preu: 26€

2. HOTEL LA FARGA

C/ Vilallonga, 2 Tel: 972 136135
Mousse de rovellons per acompanyar les nostres carns.
Amb un suplement de: 4€
Resta de plats a la carta.

3. RESTAURANT LA CABANYA

Pl. dels Estudis, 2 Tel: 972 136065
Amanida de formatge de cabra
Entrecot a la crema de ceps
Gelat de torró amb Ratafia Russet
Cafè
Preu: 20€+ 8% IVA

4. RESTAURANT L’ESQUELLA

Pl. dels Estudis, s/n Tel: 972 136064
Milfulles de ceps, alls tendres i espàrrecs verds
Entrecot de vedella amb bolets saltejats
Iogurt amb compota de poma i puré de mango
Aigua mineral i vi Cune (Rioja)
Cafè
Preu: 24€ + 8% IVA

5. HOSTAL RESTAURANT EL MOLÍ

C/ del Rec, s/n Tel: 972 136049
Carxofes i espàrrecs verds a la brasa
Platillo de Setcases
Tronc del Molí
Aigua, pa i vi Rioja Marqués de Arrienzo
Preu: 35€ x persona (IVA inclòs)
(Mínim 2 persones).

6. HOSTAL RESTAURANT EL TER

C/ Camí Ull de Ter Tel: 972 136096
Amanida catalana
Platillo a l’estil del Ter o Vedella amb bolets
Postres a escollir
Pa, vi i aigua
Preu: 18€ (IVA inclòs)

7. RESTAURANT CAN MÚSIQUES

Pl. Major, s/n Tel: 972 136058
Amanida del temps amb embotits i patés de bolets
Canelons casolans de bolets.
Platillo a l’estil de Can Musiques amb vedella de Girona.
Mató amb mel i nous. Vi negre Rioja El Coto o vi Marquès de Monistrol.
Blanc de Blancs o Cava Codorniu Brut.
Aigua amb o sense gas, cafè i xarrup.
Preu: 24€ + 8% IVA

8. HOSTAL RESTAURANT CAN TIRANDA

Camí Ull de Ter, 1 Tel: 972 136052
Amanida de pastor amb fruits secs, codony, formatge fresc, bolets confitats i oli de pinyons
Galta de vedella de la vall amb rossinyols o
Espatlla de xai del Ripollès amb rovellons
Flam blanc amb fruits del bosc i melmelada de flor de saüc o
Taronja regada amb mel de Setcases, nous i canyella
Vi D.O. Empordà Rigau Ros gran reserva 2002
Preu: 29,80€ IVA inclòs

9. HOSTAL RESTAURANT CAN FALERA

Av. Ull de Ter, s/n Tel: 972 136093
Amanida amb embotit de Setcases
Bistec amb bolets variats
Mel i mató de Setcases
Vi Rioja Vega Banzán
Aigua i cafè
Preu: 18€ +8% IVA

10. RESTAURANT CAN JEPET

C/ Molló, 11 Tel: 972 136104
Coca de Verdures i Bolets amb Lletons de Xai i Oli de Tòfona
Platillo de Setcases, a l’estil de Can Jepet
Braç de gitano de crema amb fruits vermells
Celler: René Barbier Mediterranean, negre 2007
Aigua mineral i pa
Preu: 28,00 € IVA inclòs

11. RESTAURANT PIRINEU

Camí Ull de Ter Tel: 972 136050
Crep de bolet
Platillo de Setcases
Pastís de formatge amb aranyons
Pa, vi, aigua i cafè
Preu: 22€ + 8% IVA

12. RESTAURANT CAN TOMÀS

C/ Jesús, 10 Tel: 972 136004
Saltejat barreja de bolets
Arròs de bolets
Postres, Vi i aigua
Preu: 30€ (IVA inclòs)

13. RESTAURANT LA TAVERNETA

C/ Jesús, s/n Tel: 972 136028
Truita de Rossinyols de Setcases amb cebeta i alls tendres
Rovellons del temps saltejats a l’all i julivert amb gambes fresques de Palamós de mida gran
Celler: Viña Esmeralda blanc de Torres o
Gran Coronas Cabernet Sauvignon de Torres
Flam de mató de la casa
Aigua mineral
Cafès, xarrups i copa de cava brut nature
Preu: 68€ (IVA inclòs)

Especial Festa del Bolet: Tots els plats guisats de la resta de la carta amb bolets frescos de Setcases.