Pàgines
- Pàgina d'inici
- ARROSSOS i PASTES
- VERDURES i LLEGUMS
- CARNS
- PEIXOS i MARISC
- SOPES i CREMES
- OUS i FORMATGES
- PANS i COQUES
- POSTRES i DOLÇOS
- SALSES
- A-Z RECEPTES DE CUINA
- A-Z POSTRES i DOLÇOS
- CONSELLS i RECOMANACIONS
- LLIBRES i PUBLICACIONS
- JORNADES i FIRES GASTRONÒMIQUES
- PROPOSTES i ACTES GASTRONÒMICS
- CUINATERÀPIA BIO
- CUINATERÀPIA SOLIDÀRIA
divendres, 24 de setembre del 2010
Notícies de La Cuina a Sils/ Noticias de La Cuina a Sils
Després d’un temps sense saber res del col·lectiu “La Cuina a Sils” el seu coordinador, en Xicu Anoro ens ha posat una mica al dia de les properes activitats que tenen programades.
Us faig arribar literalment les seves paraules. Ja sabeu, uns i altres, que jo des d’aquí aniré avisant dels actes a mesura que s’apropin.
Ànims i endavant!
Hola amics de La Cuina a Sils, fa massa temps que no vos fem arribar cap mena de notícia nostra i tot plegat ha estat motivat per la indecisió de alguns dels destins que altres anys ja eren confirmats i a hores d’ara, enguany, encara no els tenim.
Algunes de les activitats programades com ara Santander, degut a canvis estructurals en l’empresa s’ha decidit posposar-lo per l’any vinent. D’altra banda i sentint-ho molt, tampoc enguany acudirem al Palace de Barcelona a oferir el nostres sopars. Hem de dir-vos, en aquest sentit, que estem estudiant la possibilitat de fer-los en un altre hotel de la mateixa cadena, avui no concretat.
Malgrat totes les indecisions, volem avançar-vos aquelles activitats que si que estan definitivament concretades, per si algú de vosaltres vol participar-hi i que són les següents:
• 6 d’octubre Sant Hilari Festa de la tardor. Demostració de cuina al carrer i degustació.
• 28 d’octubre Sils. Com fer Panellets. Residència Gent Gran de Sils
• 13 i 14 de Novembre. FIRA TAST de Girona. Degustació de cuinats.
• 19 de Novembre. Restaurant Diagonal de Pineda. Sopars de cuina catalana.
• Del 24 al 27 de novembre. Hotel Villa de la Reina de Madrid. Sopars de cuina catalana.
Resta pendent, a dia d’avui, concretar altres activitats que quan siguin consensuades vos farem arribar.
Per qualsevol consulta: www.lacuinaasils.com
Hola amigos de La Cuina a Sils, hace ya demasiado tiempo que no sabéis nada de nosotros y todo ha estado motivado por la indecisión de algunos de los destinos que en otros años ya estaban confirmados y que aún, este año, en este momento no lo están.
Algunas de las actividades programadas, como Santander, debido a cambios estructurales en la empresa se han decidido posponerlo para el próximo año. Sentimos mucho decir que este año tampoco podremos acudir a ofrecer nuestros cocinados al Hotel Palace de Barcelona. Debemos decirles en este sentido, que estamos estudiando la posibilidad de llevarlos a cabo en otro hotel de la misma cadena, hoy no concretado.
A pesar de todas las indecisiones, queremos adelantaros aquellas actividades que están definitivamente concretadas.
• 6 de octubre Sant Hilari Fiestas de otoño. Demostración de cuina en la calle y degustación.
• 13 i 14 de Noviembre. FIRA TAST de Girona. Degustación de cocinados.
• 19 de Noviembre. Restaurante Diagonal de Pineda. Cenas de cuina catalana.
• Del 24 al 27 de Noviembre. Hotel Villa de la Reina de Madrid. Cenas de cuina catalana.
Queda pendiente a día de hoy, concretar otras actividades, que cuando sean definitivas les haremos llegar.
Para cualquier consulta: www.lacuinaasils.com
Francesc Anoro
Coordinador
cuinasils@sils.es
Passeig Sant Cosme i Damià,
17410 Sils (Girona)
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada