dilluns, 27 de setembre del 2010

Espai gastronòmic "L'aigua i els aliments"

El proper cap de setmana Caldes de Malavella obre la 6a edició de la Fira de l'Aigua, enguany amb un nou espai gastronòmic que han anomenat "L'aigua i els aliments".

Un espai per a delectar els llavis i l’estómac però que al mateix temps evoca instants de germanor, esdevenint un espai agradable, càlid i innovador en què els visitants, la conversa distesa i el bon menjar acabin sent els autèntics protagonistes d’aquest espectacle anomenat Espai gastronòmic. En aquest espai hi mariden el Racó de l’Aiguardent on fer degustacions de licors, una haima àrab, el bar de la fira amb els productes de la Ruta de la tapa, la carpa de la Societat Gastronòmica de caldes on se servirà el dinar popular.

Durant la tarda, l’espai es transforma en un lloc d’art, d’esbarjo, de degustacions, de concert, de concursos deliciosos... perfecte per fer aquelles tertúlies imaginatives, desenfadades que sorgeixen segur, fruit de l’energia que transmet un espai ple de creativitat.
Durant tot el dia
Lloc: Plaça del Mestre Mas i Ros

DINAR POPULAR
De 12h a 16h

FAVES A LA CALDENCA I GAMBES A DOJO, a càrrec de la Societat gastronòmica de Caldes i el Pub Tèrmic
MONTADITOS de la “Ruta de la Tapa”, postres COULANT DE XOCOLATA, pa i beguda, a càrrec de l’Associació de Comerç i Serveis de Caldes de Malavella. Els “montaditos” es podran degustar en qualsevol moment del dia, al Bar de la Fira.

MENÚ
Dos “montaditos”
Faves a la caldenca “faves a la Font del Fetge”
Cues de gamba, a triar entre 7 plats diferents (amb curry /a la crema/ brocheta/ a l’ajillo/ ...)
Postres: coulant de xocolata
Pa i beguda (refresc/aigua/cervesa)

Preu 12eur
Es regalarà la cassoleta del dinar commemorativa en record de la 6a. Fira de l’Aigua

Venda de tiquets anticipada al Pub Tèrmic, Pastisseria Buhigas, Hostal Esteba, Ca la Manela i Fleca Marí fins el dissabte 2 d’octubre al migdia. I el mateix dia 3 d’octubre al BAR DE LA FIRA

LA RUTA DE LA TAPA, al BAR de la Fira.
“Montaditos” a preus populars, amenitzat amb futbolí.
A càrrec de l’Associació de Comerç i Serveis de Caldes

HAIMA ÀRAB, degustació de tes i especialitats àrabs.
Amenitzat amb piscina de boles infantil en forma de tetera.

XOCOLATADA POPULAR
A càrrec de l’Associació d’avis de la Casa Rosa
Hora: 10h30
Lloc: Plaça del Mestre Mas i Ros

RACÓ DE L’AIGUARDENT
Espai de degustació i venda de licors: ratafia, vins, caves, orujos, mojitos...
I a les 17h CONCURS DE RATAFIA I COQUES DE RATAFIA.
Amenitzat amb la SWELLEN, un personatge clown de Silvia Cadenet, que ja ens va visitar a Caldes en la cloenda del festival “Toca Riure” el maig passat. És una senyora molt peculiar: tradicional i moderna, xerraire i amigable. Divertida com ella sola, no para de fer amistats. És una anglesa peculiar molt vinculada a la nostra terra, i aquest vincle l’ha portat a dominar la nostra llengua de tal manera que ja fa servir frases fetes, dites i sobretot molts acudits!!