dilluns, 30 d’agost del 2010

1a Fira del Tomàquet del Vallès

El Consell Comarcal del Vallès Oriental, amb la col.laboració de l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana i de Josep Sabatés “Pep Salsetes”, membre de Llavors Orientals, us convida a la I Fira del Tomàquet del Vallès que es durà a terme el primer i l’últim dissabte de setembre a Santa Eulàlia de Ronçana.

Amb aquesta fira es pretén donar a conèixer les 12 varietats autòctones de tomàquet que es poden trobar al Vallès i el procés de recuperació i conreu d’aquestes varietats que està portant a terme Llavors Orientals, un grup d’hortolans vallesans amb vocació de recuperar la nostra biodiversitat cultivada hortícola, i voluntariat de Santa Eulàlia de Ronçana.

“Al setembre el tomàquet té olor i té gust” és la frase amb la qual la fira vol reivindicar el valor del nostre tomàquet. Els visitants tindran la possibilitat de participar a tallers pràctics, tastos de tomàquets i conferències, visitar les parades on es poden comprar els productes i fer visites guiades a l’hort de l’Espelt, un espai creat expressament per a aquesta fira amb prop de 400 tomaqueres.

Trobareu més informació i programa de l'activitat a l'enllaç adjunt.
Rururbal