divendres, 27 d’agost del 2010

1er concurs de Torrades d'Hostalric

L’Ajuntament d’Hostalric, amb l’objectiu d’impulsar i dinamitzar Hostalric a través de la seva hostaleria local i convertir-la en un referent gastronòmic i turístic, convoca i organitza el 1er Concurs de Torrades d’Hostalric. Amb aquest concurs s’espera aconseguir una major afluència de visitants, la qual es veurà afavorida, a més, per la possibilitat de participar en el sorteig d’un premi per als participants.

Entenem per torrada una elaboració gastronòmica en petit format, amb el pa com a ingredient bàsic, de fàcil degustació (en 2 ó 3 mossegades), destinada a menjar-se amb les mans, tot i que en ocasions es pot utilitzar algun petit utensili que faciliti la seva degustació, com un escuradents o cullera japonesa. De fet rep el seu nom en referència al plat típic català “pa amb tomàquet” i no cal que el pa sigui torrat.

Podrà inscriure’s al Concurs qualsevol local o establiment hostaler d’Hostalric, independentment de la seva qualificació i/o categoria: taberna, bar, cafeteria, restaurant, etc..., sempre que s’inscriguin per a aquest fi dins del termini establert i acceptin aquestes bases. Els establiments interessats en participar en la iniciativa hauran d’omplir el corresponent formulari d’inscripció.

L’acció projectada tindrà un temps d’execució de 7 dies que inclourà un cap de setmana. Així l’acció començarà un dilluns i finalitzarà el diumenge ambdós dies inclosos. Les dates són les següents: del 20 al 26 de setembre (de dilluns a diumenge).


Podeu veure les bases del concurs clicant aquí