dimarts, 1 de setembre de 2009

Canapès de la Diada

Ingredients:

Pa de motlle
Foie-gras
Ous
Sal
Oli d’oliva
Sobrassada




Preparació:

Untarem les llesques del pa de motlle amb una capa de foie-gras i les partirem per la meitat.
En una paella anirem fent les truites que deixarem planes, o sigui, rodones de la forma de la propia paella i sense donar-lis cap volta i les anirem deixant en plats perquè es refredin. Una vegada les tinguem fredes, les posarem al damunt de les llesques del pa de motlle, tallant-les amb la forma de pa.
Finalment, amb la sobrassada que haurem tret abans de la nevera, anirem fent les tiretes que posarem a sobre la truita a mode de les quatre barres.

Aquests canapès són d’invenció pròpia.
Espero que els proveu i els compartiu amb la famíla o els amics amb una fresqueta copa de cava.

Que tingueu tots una Bona Diada!