Pàgines
- Pàgina d'inici
- ARROSSOS i PASTES
- VERDURES i LLEGUMS
- CARNS
- PEIXOS i MARISC
- SOPES i CREMES
- OUS i FORMATGES
- PANS i COQUES
- POSTRES i DOLÇOS
- SALSES
- A-Z RECEPTES DE CUINA
- A-Z POSTRES i DOLÇOS
- CONSELLS i RECOMANACIONS
- LLIBRES i PUBLICACIONS
- JORNADES i FIRES GASTRONÒMIQUES
- PROPOSTES i ACTES GASTRONÒMICS
- CUINATERÀPIA BIO
- CUINATERÀPIA SOLIDÀRIA
dilluns, 21 de setembre del 2009
Trufes
Ingredients:
200 grams de xocolata sense llet 70%
200 grams de nata muntada
100 grams de mantega
5 cullerades de sucre
3 rovells d’ou
Fideus de xocolata
Cistellets de paper arrissat
Preparació:
1.- Talleu la xocolata a trossos i poseu-la a fondre en un pot, al bany Maria, amb el sucre i la mantega; remeneu fins obtenir una crema fina i retireu del foc.
2.- Quan sigui tebi, afegiu els rovells d’ou i finalment incorporeu la nata; deixeu-ho al congelador fins que quedi dur.
3.- Amb dues culleretes formeu boletes. Com que es tracta d’una pasta molt fina i suau resulta difícil formar-les perfectament, pel que és aconsellable tornar-les a posar al congelador i deixar-les fins que es tornin a endurir. Podreu llavors fàcilment donar’ls-hi forma amb les mans.
4.- Finalment passeu-les per xocolata ratllat o fideus de xocolata. Serviu-les molt fredes en cistellets de paper arrissat.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada